Sekretesspolicy

Senast uppdaterad: [AUTO]

Denna sekretesspolicy beskriver våra rutiner och riktlinjer för insamling, användning och delning av din information när du använder tjänsten och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att erbjuda och förbättra tjänster. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna sekretesspolicy.

Tolkning och definitioner

1. Tolkning

1.1. Orden där den första bokstaven är versal har betydelser definierade under följande villkor.

1.2.Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de är i singular eller plural.

2. Definitioner

2.1. För syftet med denna sekretesspolicy:

    Du betyder att individen som har tillgång till eller använder tjänsten, eller företaget eller annan juridisk person för den personens räkning har tillgång till eller använder tjänsten, beroende på vad som är tillämpligt. Enligt GDPR (General Data Protection Regulation) kan du hänvisas till som den registrerade eller som operatör eftersom du är den individ som använder tjänsten. Företag(referat till som antingen "företaget", "vi", "vårt" eller "oss" i detta avtal) hänvisar till ContentMods. För ändamålet med GDPR är företaget dataansvarig. Affiliatebetyder ett företag som kontrollerar, kontrolleras av eller står under gemensam kontroll av en part, där "kontroll" betyder ägande av 50 % eller mer av aktierna, aktieinnehaven eller andra värdepapper som har rösträtt vid val av styrelseledamöter eller annan förvaltningsmyndighet. Kontobetyder ett unikt konto som skapats för att du ska få tillgång till vår tjänst eller delar av vår tjänst. Hemsida hänvisar till ContentMods, tillgängligt från www.contentmods.com Service hänvisar till webbplatsen. Tjänsteleverantör betyder varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifterna för företagets räkning. Det avser tredje parts företag eller individer som är anställda av företaget för att underlätta tjänsten, tillhandahålla tjänsten för företagets räkning, utföra tjänster relaterade till tjänsten eller bistå företaget med att analysera hur tjänsten används.. För ändamålet med GDPR betraktas tjänsteleverantörer som databehandlare. Personlig information är all information som är relaterad till en identifierad eller identifierbar person. För ändamålen med GDPR betyder personlig information all information som är relaterad till dig, såsom namn, platsdata, identifikationsnummer, elektronisk identifierare eller en eller flera faktorer som är specifika för fysisk, fysiologisk, genetisk, mental, ekonomisk, kulturell eller social identitet. Cookiesär små filer som finns på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet på en webbplats, som innehåller information om din webbläsarhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden. Användningsdata hänvisar till data som samlas in automatiskt, antingen genererad med hjälp av tjänsten eller från själva tjänstens infrastruktur (till exempel varaktigheten av ett sidbesök). Personuppgiftsansvarig eller syftena med GDPR (General Data Protection Regulation), avser företaget som den juridiska person som ensam eller tillsammans med andra bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av personuppgifter.

Insamling och användning av dina personuppgifter

Typer av data som samlas in

3. Personlig information

3.1. Medan du ansöker via ansökningssidan och när du använder våra tjänster kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan innefatta, men är inte begränsad till:

    E-postadress För-och efternamn Fødselsdato Adresse, Land, Fylke, Postkode, By Telefonnummer Paypal eller bankinformation Skype Tidigare arbetsgivare, arbetslivserfarenhet och tillgänglighet Hänvisar operatör Användningsdata

4. Användningsdata

4.1. Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

4.2. Banvändningsdata kan innefatta information som enhetens Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsarversion, webbläsartyp, sidor i vår tjänst du besöker, tid och datum för ditt besök, tid som spenderats på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och annan diagnostik data.

4.4. När du använder tjänsten via eller via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, vilken typ av mobil enhet du använder, den mobila enhetens unika ID, ditt mobila operativsystem, din IP-adress mobil enhet, vilken typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

4.4. Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du kommer åt tjänsten via eller via en mobil enhet.

5.Spårningsteknik och cookies

5.1. Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra vår tjänsts aktivitet och lagra viss information. Spårningstekniker som används är beacons, skript och taggar för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

5.2. Du kan instruera din webbläsare att neka alla cookies eller att indikera när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av våra tjänster..

5.3. Cookies kan vara "Persistent" eller "Session" cookies. Beständiga cookies finns kvar på din persondator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare.

5.4. Vi använder både förbättrade och beständiga cookies för de syften som anges nedan:

    Nödvändiga cookies

Typ: Sessionscookies.

Hanteras av: oss

Syfte: Dessa cookies är viktiga för att ge dig tjänster som är tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda några av funktionerna. De hjälper till att autentisera operatörer och förhindra bedräglig användning av operatörskonton. Utan dessa cookies kan de tjänster du har begärt inte erbjudas och vi använder endast dessa cookies för att förse dig med dessa tjänster.

    Riktlinjer för cookies / godkännande av meddelande Cookies

Typ: Beständiga cookies

Hanteras av: Oss

Syfte: Dessa cookies identifierar om operatörer har accepterat användningen av cookies på webbplatsen.

    Funktionscookies

Typ: Beständiga cookies

Hanteras av: Oss

Syfte: Dessa cookies tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder webbplatsen, såsom att komma ihåg inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och att undvika att behöva göra om dina inställningar varje gång du använder webbplatsen.

    Spårnings- och prestandacookies

Typ: Beständiga cookies

Administreras av: Tredje part

Syfte: Dessa cookies används för att spåra information om trafik till webbplatsen och hur operatörer använder webbplatsen. Informationen som samlas in genom dessa cookies kan direkt eller indirekt identifiera dig som en enskild besökare. Detta beror på att informationen som samlas in vanligtvis är kopplad till en pseudonymidentifierare som är kopplad till den enhet du använder för att komma åt webbplatsen. Vi kan också använda dessa cookies för att testa nya annonser, sidor, funktioner eller ny funktionalitet på webbplatsen för att se hur våra operatörer svarar på dem..

    Inriktnings- och reklamcookies

Typ: Beständiga cookies

Administreras av: Tredje part

Syfte: Dessa cookies spårar dina webbläsarservrar för att göra det möjligt för oss att visa annonser som är mer sannolikt att intressera dig. Dessa cookies använder information om din webbläsarhistorik för att gruppera dig med andra operatörer med liknande intressen. Baserat på denna information, och med vår tillåtelse, kan tredjepartsannonsörer placera cookies för att de ska kunna visa annonser som vi tror kommer att vara relevanta för dina intressen medan du är på tredje parts webbplatser.

För mer information om de cookies vi använder och dina val angående cookies, besök vår cookiepolicy.

6. Användning av dina personuppgifter

6.1. Företaget kan komma att använda personlig information för följande ändamål:

    Att erbjuda och underhålla vår tjänst, inklusive övervakning av användningen av vår tjänst. För att hantera ditt konto: för att hantera din registrering som operatör av tjänsten. De personuppgifter du lämnar kan ge dig tillgång till olika funktioner i tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad operatör. För utförande av ett kontrakt: utveckling, efterlevnad och utförande av köpekontraktet för de produkter, varor eller tjänster du har köpt eller annat avtal med oss ​​genom tjänsten. För att kontakta dig: För att kontakta dig via e-post, SMS, telefonsamtal eller andra liknande former av elektronisk kommunikation, såsom en mobilapplikations push-meddelanden angående uppdateringar eller informationskommunikation relaterad till funktionaliteten, produkterna eller överenskomna tjänsterna, inklusive säkerhetsuppdateringarna, när nödvändigt eller rimligt för genomförandet. För att förse dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem du redan har köpt eller efterfrågat om du inte har valt att inte ta emot sådan information. För att hantera dina förfrågningar: För att delta och hantera dina förfrågningar till oss.

6.2. Vi kan komma att dela din personliga information i följande situationer:

    Med tjänsteleverantörer: Vi kan komma att dela din personliga information med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för att visa annonser för dig för att stödja och underhålla vår tjänst, för att kontakta dig, för att annonsera på tredje parts webbplatser till dig efter att du besökt vår tjänst eller för betalningshantering.

7.Lagring av dina personuppgifter

7.1. Företaget kommer endast att behålla din personliga information så länge som är nödvändigt för de syften som anges i denna sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa tillämpliga lagar), lösa tvister och genomdriva våra juridiska avtal och riktlinjer..

7.2. Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata lagras vanligtvis under en kortare tid, förutom när dessa uppgifter används för att stärka säkerheten eller förbättra funktionaliteten hos vår tjänst, eller vi är lagligt skyldiga att lagra dessa uppgifter under längre tidsperioder.

7.3. Alla personuppgifter raderas automatiskt efter en period av inaktivitet. Operatörskonton raderas automatiskt efter 180 dagars inaktivering. Jobbansökningar raderas automatiskt efter 5 års avaktivering.

8. Överföring av dina personuppgifter

8.1. Dina uppgifter, inklusive personuppgifter, behandlas på företagets verksamhetskontor och på andra platser där de parter som är inblandade i behandlingen finns. Detta innebär att denna information kan överföras till - och underhållas på - datorer utanför din stat, provins, land eller annan delstatsjurisdiktion där dataskyddslagar kan skilja sig från de i din jurisdiktion..

8.2. Ditt samtycke till denna sekretesspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

8.3.Företaget kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy, och ingen överföring av din personliga information kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats, inklusive säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av dina personuppgifter

9. Affärstransaktion

9.1.Om företaget är inblandat i en fusion, förvärv eller försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras. Vi kommer att meddela dig innan dina personuppgifter överförs och kommer att omfattas av en annan integritetspolicy.

10. Rättsväsende

10.1. Under vissa omständigheter kan företaget bli skyldigt att lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller ett offentligt organ).

11. Andra lagkrav

11.1. Företaget kan avslöja din personliga information i god tro som en sådan åtgärd är nödvändig för att:

    Skydda den personliga säkerheten för tjänsteleverantörer eller allmänheten Följ en rättslig skyldighet Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom Skydda mot juridiskt ansvar Förebygga eller utreda eventuella brott i samband med tjänsten

12. Säkerhet för dina personuppgifter

12.1. Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring över Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda din personliga information, kan vi inte garantera absolut säkerhet.

13. Detaljerad information om behandlingen av dina personuppgifter

13.1.Tjänsteleverantörer har endast tillgång till dina personuppgifter för att utföra sina uppgifter för vår räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för andra ändamål.

14. Analytics

14.1. Vi kan använda tredje parts tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

    Google Analytics

    Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder data som samlas in för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Denna data delas med andra Google-tjänster. Google kan använda den insamlade informationen för att kontextualisera och anpassa annonserna till sitt eget annonsnätverk.

    Du kan välja bort att göra din aktivitet på tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera webbläsartillägget Google Analytics opt-out. Tillägget förhindrar Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js och dc.js) från att dela information med Google Analytics om besökarnas aktivitet.

    För mer information om Googles sekretesspraxis, besök sidan Googles sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy?hl=en

      15. Reklam

      15.1. Vi kan använda tjänsteleverantörer för att visa dig annonser för att stödja och underhålla vår tjänst.

        Google AdSense och DoubleClick Cookie

      Google, som en tredjepartsleverantör, använder cookies för att visa annonser på vår tjänst. Googles användning av DoubleClick-cookien gör det möjligt för Google och dess dotterbolag att visa annonser för våra operatörer baserat på deras besök på vår tjänst eller andra webbplatser på Internet.

      Du kan välja bort att använda DoubleClick-cookien för intressebaserad annonsering genom att besöka webbplatsen Google Ads Settings: http://www.google.com/ads/preferences/

        Bing-annonser

      Bing Ads är en reklamtjänst som tillhandahålls av Microsoft Inc..

      Du kan välja bort Bing Ads genom att följa instruktionerna på sidan Bing Ads Opt-out: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

      For mer informasjon om Bing Ads, vennligst besøk deres personvernregler: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

      16.E-post marknadsföring

      16.1. Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, marknadsförings- eller reklammaterial och annan information som kan vara av intresse för dig. Du kan välja bort att ta emot en del eller alla dessa meddelanden från oss genom att följa avregistreringslänken eller instruktionerna i ett e-postmeddelande vi skickar eller genom att kontakta oss.

      16.2. Vi kan använda tjänsteleverantörer för e-postmarknadsföring för att hantera och skicka e-postmeddelanden till dig.

        Google Ads (AdWords)

      Google Ads (AdWords) remarketingtjänst tillhandahållen av Google Inc..

      Du kan välja bort Google Analytics för visningsannonsering och anpassa annonser i Googles Display-nätverk genom att gå till sidan Google Ads Settings:http://www.google.com/settings/ads

      Google rekommenderar också att du installerar Google Analytics Opt-out Browser Add-on – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – feller din webbläsare. Google Analytics Opt-out Browser Add-on ger besökarna möjlighet att förhindra att deras data samlas in och används av Google Analytics.

      För mer information om Googles sekretesspraxis, besök sidan Googles sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy?hl=en

        Bing Ads remarketing

      Bing Ads remarketingtjänst tillhandahålls av Microsoft Inc.

      Du kan välja bort Bing Ads intressebaserade annonser genom att följa deras instruktioner: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

      Du kan lära dig mer om Microsofts sekretesspraxis och policyer genom att besöka sidan Sekretesspolicy: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

        17. Användning, prestanda och diverse

        17.1.Vi kan använda tredje parts tjänsteleverantörer för att tillhandahålla bättre förbättringar av vår tjänst.

          Osynlig reCAPTCHA

        Vi använder en osynlig captcha-tjänst som heter reCAPTCHA. reCAPTCHA drivs av Google

        Tjänsten reCAPTCHA kan samla in information från dig och din enhet av säkerhetsskäl.

        Informationen som samlas in av reCAPTCHA lagras i enlighet med Googles sekretesspolicy: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

        GDPR Sekretesspolicy

        18. Rättslig grund för behandling av personuppgifter enligt GDPR

        18.1. Vi kan komma att behandla personuppgifter under följande villkor:

          Samtycke: Du har gett ditt samtycke till att behandla personuppgifter för ett eller flera specifika ändamål. Berättigade intressen: Behandlingen av personuppgifter är nödvändig för syftet med de berättigade intressen företaget eftersträvar. Vitala intressen: Behandlingen av personuppgifter är nödvändig för att skydda dina eller en annan fysisk persons vitala intressen. Utförande av ett kontrakt: Leverans av personuppgifter är nödvändigt för att verkställa ett avtal med dig och/eller för eventuella förpliktelser före avtalet. Rättsliga skyldigheter: Behandlingen av personuppgifter är nödvändig för att uppfylla en rättslig skyldighet som företaget lyder under. Allmänna intressen: Behandlingen av personuppgifter är kopplad till en uppgift som utförs i det allmännas intresse eller i myndighetsutövning som ålagts företaget.

        18.2.Företaget vill i alla fall hjälpa till att klargöra den specifika rättsliga grunden som gäller för behandlingen, och i synnerhet om utlämnande av personuppgifter är ett juridiskt eller avtalsenligt krav, eller ett krav som är nödvändigt för att ingå ett avtal..

        19. Dina rättigheter GDPR

        19.1. Företaget åtar sig att respektera sekretessen för dina personuppgifter och garantera att du kan utöva dina rättigheter.

        19.2.Du har rätt enligt denna integritetspolicy, och enligt lag om du är inom EU, att:

          Begär tillgång till dina personuppgifter. Rätten att få tillgång till, uppdatera eller radera den information vi har om dig. När det är möjligt kan du komma åt, uppdatera eller begära radering av dina personuppgifter direkt i avsnittet med kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder själv, vänligen kontakta oss för att hjälpa dig. Detta gör att du också kan få en kopia av den personliga information vi har om dig. Begär rättelse av de personuppgifter vi har om dig. Du har rätt att få ofullständig eller felaktig information vi har om dig rättad. Begär överföring av dina personuppgifter. Vi kommer att förse dig, eller en tredje part som du väljer, med din personliga information i ett strukturerat, vanligt förekommande, maskinläsbart format. Observera att denna rättighet endast gäller för automatiserad information som du ursprungligen samtyckte till att vi använder eller där vi använde informationen för att utföra ett avtal med dig. Protestera mot behandlingen av dina personuppgifter. Denna rätt finns där vi förlitar oss på ett berättigat intresse som rättslig grund för vår behandling och det är något med din speciella situation som gör att du vill protestera mot vår behandling av dina personuppgifter av denna anledning. Du har också rätt att protestera när vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföringsändamål. Begär radering av dina personuppgifter. Du har rätt att be oss att radera eller ta bort personlig information när det inte finns någon god anledning för oss att fortsätta att behandla den. Återkalla ditt samtycke. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kanske vi inte kan ge dig tillgång till vissa specifika funktioner i Tjänsten.

        20.Utöva dina GDPR-dataskyddsrättigheter

        20.1. Du kan utöva din rätt till tillgång, rättelse, hävning och motstånd genom att kontakta oss. Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan du svarar på sådana förfrågningar. Om du skickar in en begäran kommer vi att göra vårt bästa för att svara dig så snart som möjligt.

        20.2. Du har rätt att klaga till en personuppgiftsansvarig om vår insamling och användning av dina personuppgifter. För mer information, om du befinner dig i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vänligen kontakta din lokala dataskyddsmyndighet i EES.

        21.Barns integritet

        21.1. Vår tjänst riktar sig inte till någon under 21 år. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 21 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och är medveten om att ditt barn har gett oss personlig information, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personlig information från någon under 18 år utan bekräftelse av föräldrarnas samtycke, kommer vi att vidta åtgärder för att ta bort denna information från våra servrar.

        21.2. Om vi ​​behöver förlita oss på samtycke som en rättslig grund för att behandla din information och ditt land kräver föräldrarnas samtycke, kan vi kräva dina föräldrars samtycke innan vi samlar in och använder denna information..

        22. Länkar till andra sajter

        22.1. Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att omdirigeras till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar starkt att du läser sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

        22.2. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

        23.Ändringar av denna integritetspolicy

        23.1. Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera det nya sekretessmeddelandet på denna sida.

        23.2. Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett framträdande meddelande på vår tjänst, innan ändringen träder i kraft, och uppdatera datumet "Senast uppdaterad" högst upp i denna sekretesspolicy.

        23.3. Du rekommenderas att läsa denna sekretesspolicy regelbundet för eventuella ändringar. Ändringar av denna integritetspolicy träder i kraft när de publiceras på denna webbplats.

        Kontakta oss

        Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss:

          Via e-post: se@contentmods.com