Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 19 november 2021

Dit Privacybeleid beschrijft onze procedures en ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van uw informatie wanneer u de Service gebruikt en vertelt ons u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om de service te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacybeleid.

Interpretatie en definities

1. Interpretatie

1.1. De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die is gedefinieerd onder de volgende voorwaarden.

1.2. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

2. Definities

2.1. Voor de doeleinden van dit Privacybeleid:

  • U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie deze persoon is toegang tot of gebruik van de Service, zoals van toepassing.
  • Volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u worden aangeduid als de Betrokkene of als de exploitant, aangezien u de persoon bent die de Service gebruikt.
  • Bedrijf (in deze Overeenkomst "het Bedrijf", "Wij", "Onze" of "Ons" genoemd) verwijst naar ContentMods.
  • Voor de doel van de AVG is het bedrijf de gegevensbeheerder.
  • Gelieerde onderneming betekent een entiteit die de controle heeft over, wordt gecontroleerd door of onder gemeenschappelijke controle staat met een partij, waarbij "controle" betekent eigendom van 50% of meer van de aandelen, aandelenbelangen of andere stemgerechtigde effecten voor de verkiezing van bestuurders of andere beheerautoriteiten.
  • Account betekent een unieke account die voor U is aangemaakt om toegang krijgen tot onze Service of delen van onze Service.
  • Website verwijst naar ContentMods, toegankelijk via www.contentmods.com
  • Service verwijst naar de Website.
  • Serviceprovider betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die door het Bedrijf zijn ingeschakeld om de Service te vergemakkelijken, om de Service namens het Bedrijf te verlenen, om services met betrekking tot de Service uit te voeren of om het Bedrijf te helpen analyseren hoe de Service wordt gebruikt.
  • In het kader van de AVG worden serviceproviders beschouwd als gegevensverwerkers.
  • Persoonsgegevens is alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.
  • Voor de doeleinden van de AVG betekent Persoonsgegevens alle informatie die op u betrekking heeft, zoals een naam, locatiegegevens, een identificatienummer, online-identificatiecode of een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische , culturele of sociale identiteit.
  • Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiele apparaat of een ander apparaat worden geplaatst en die de details van uw browsegeschiedenis op die website onder de vele toepassingen.
  • Gebruiksgegevens verwijst naar automatisch verzamelde gegevens, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service of van de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).
  • Verwerkingsverantwoordelijke voor de doeleinden van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), verwijst naar het Bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen het doel van en de middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens vaststelt.

Het verzamelen en Uw persoonlijke gegevens gebruiken

Soorten verzamelde gegevens

3. Persoonsgegevens

3.1. Tijdens het solliciteren via de sollicitatiepagina en tijdens het gebruik van onze Diensten, kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres
  • Voornaam en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adres, land, provincie, postcode, plaats
  • Telefoonnummer
  • Paypal- of bankgegevens
  • Skype
  • eerdere werkgevers, werkervaring en beschikbaarheid
  • Verwijzende operator
  • Gebruiksgegevens

4. Gebruiksgegevens

4.1. Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij het gebruik van de Service.

4.2. Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browserversie, browsertype, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht, uniek apparaat identificatiegegevens en andere diagnostische gegevens.

4.4. Wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat, kunnen we bepaalde informatie automatisch verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het IP-adres van uw mobiel apparaat, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

4.5. We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze service bezoekt of wanneer u toegang krijgt tot de service via of via een mobiel apparaat.

5. Trackingtechnologieën en cookies

5.1. We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. Gebruikte trackingtechnologieën zijn bakens, scripts en tags om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en te analyseren.

5.2. U kunt uw browser de opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u sommige delen van onze service mogelijk niet gebruiken.

5.3. Cookies kunnen "permanente" of "sessie" cookies zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat staan wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit.

5.4. We gebruiken zowel sessie- als permanente cookies voor de onderstaande doeleinden:

  • Noodzakelijke/essentiële cookies

Type: sessiecookies

Beheerd door: Ons

Doel: Deze cookies zijn essentieel om u de services te bieden die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen enkele van de functies ervan te gebruiken. Ze helpen om operators te authentiseren en frauduleus gebruik van operatoraccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de services waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en we gebruiken deze cookies alleen om u die services te bieden.

  • Cookiebeleid / kennisgeving acceptatiecookies
  • Type: permanente cookies

    Beheerd door: ons

    Doel: deze cookies identificeren of operators het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

    • Functionele cookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: ons

    Doel: deze cookies stellen ons in staat keuzes te onthouden die u maakt wanneer u de Website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens opnieuw moet invoeren wanneer u de website gebruikt.

    • Tracking- en prestatiecookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: derden

    Doel: deze cookies worden gebruikt om informatie over verkeer naar de website bij te houden en hoe operators de Website. De informatie die via deze cookies wordt verzameld, kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie doorgaans is gekoppeld aan een pseudonieme identificatiecode die is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website. We kunnen deze cookies ook gebruiken om nieuwe advertenties, pagina's, functies of nieuwe functionaliteit van de website te testen om te zien hoe onze operators erop reageren.

    • Targeting- en advertentiecookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: derden

    Doel: deze cookies volgen uw surfgedrag om ons in staat te stellen advertenties te tonen die voor u interessanter zijn. Deze cookies gebruiken informatie over uw browsegeschiedenis om u te groeperen met andere operators met vergelijkbare interesses. Op basis van die informatie, en met onze toestemming, kunnen externe adverteerders cookies plaatsen om hen in staat te stellen advertenties te tonen waarvan wij denken dat deze relevant zijn voor uw interesses terwijl u zich op websites van derden bevindt.

    Ga voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies naar ons Cookiebeleid.

    6. Gebruik van uw persoonlijke gegevens

    6.1. Het bedrijf kan persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:

    • Om onze Service te leveren en te onderhouden, inclusief om het gebruik van onze Service te controleren.
    • Om uw account te beheren: om uw registratie als exploitant van de Dienst beheren. De door u verstrekte persoonsgegevens kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de dienst die voor u als geregistreerde exploitant beschikbaar zijn.
    • Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, artikelen of diensten die u hebt gekocht of van een ander contract met ons via de service.
    • Om contact met u op te nemen: om contact met u op te nemen via e-mail, sms, telefoongesprekken of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals als pushmeldingen van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, indien nodig of redelijk voor hun implementatie.
    • Om u nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene die u al heeft gekocht of waarover u heeft geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen n.
    • Om uw verzoeken te beheren: Om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.

    6.2. We kunnen uw persoonlijke gegevens in de volgende situaties delen:

    • Met serviceproviders: we kunnen uw persoonlijke gegevens delen met serviceproviders om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren, om advertenties aan u te tonen aan helpen bij het ondersteunen en onderhouden van onze service, om contact met u op te nemen, om op websites van derden naar u te adverteren nadat u onze service hebt bezocht of voor betalingsverwerking.

    7. Bewaring van uw persoonlijke gegevens

    7.1. Het bedrijf bewaart uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden uiteengezet. We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze juridische overeenkomsten en beleid af te dwingen.

    7.2. Het bedrijf bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van onze service te verbeteren, of als we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

    7.3. Alle persoonlijke gegevens worden automatisch verwijderd na een tijdje van inactiviteit. Operatoraccounts worden na 180 dagen deactivering automatisch verwijderd. Sollicitaties worden na 5 jaar deactivering automatisch verwijderd.

    8. Overdracht van uw persoonlijke gegevens

    8.1. Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, wordt verwerkt in de bedrijfskantoren van het Bedrijf en op alle andere plaatsen waar de partijen die bij de verwerking betrokken zijn zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander overheidsrechtsgebied bevinden waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

    8.2. Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, geeft aan dat u instemt met die overdracht.

    8.3. Het bedrijf zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.


    Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens

    9. Zakelijke transacties

    9.1. Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonsgegevens worden overgedragen. We zullen u op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

    10. Wetshandhaving

    10.1. Onder bepaalde omstandigheden kan het bedrijf worden verplicht om uw persoonlijke gegevens bekend te maken als dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

    11. Andere wettelijke vereisten

    11.1. Het bedrijf kan uw persoonlijke gegevens vrijgeven in de goede trouw van mening dat een dergelijke actie nodig is om:

    • De persoonlijke veiligheid van de exploitanten van de service of het publiek te beschermen
    • voldoen aan een wettelijke verplichting
    • Bescherm en verdedig de rechten of eigendom van het Bedrijf
    • Bescherm tegen wettelijke aansprakelijkheid
    • Voorkom of onderzoek mogelijk wangedrag in verband met de Service
    • li>

    12. Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

    12.1. De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

    13. Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens

    13.1. Serviceproviders hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om hun taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken.

    14. Analyse

    14.1. We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te volgen en te analyseren.

    • Google Analytics

    Google Analytics is een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service te volgen en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in een context te plaatsen en te personaliseren.

    U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Service niet beschikbaar te stellen aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out te installeren browser-add-on. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteit.

    Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google, gelieve bezoek de Google Privacy & Voorwaarden webpagina: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

    15. Adverteren

    15.1. We kunnen serviceproviders gebruiken om advertenties aan u te tonen om onze service te ondersteunen en te onderhouden.

    • Google AdSense en DoubleClick Cookie

    Google, als derde partij leverancier, gebruikt cookies om advertenties op onze Service weer te geven. Door het gebruik van de DoubleClick-cookie door Google kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan onze operators op basis van hun bezoek aan onze Service of andere websites op internet.

    U kunt zich afmelden voor het gebruik van de DoubleClick-cookie voor op interesses gebaseerd adverteren door de webpagina Google Ads-instellingen te bezoeken: http://www.google.com/ads/preferences/

    • Bing Ads

    Bing Ads is een advertentieservice die wordt aangeboden door Microsoft Inc.

    U kunt zich afmelden voor Bing Ads door de instructies op de opt-outpagina van Bing Ads te volgen: https://advertise.bingads.microsoft.com/ nl-us/resources/policies/personalized-ads

    Ga voor meer informatie over Bing Ads naar hun privacybeleid: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

    16. E-mailmarketing

    16.1. We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen of alle van deze berichten van Ons te ontvangen door de afmeldingslink of de instructies in een e-mail die we sturen te volgen of door contact met ons op te nemen.

    16.2. We kunnen e-mailmarketingserviceproviders gebruiken om e-mails te beheren en naar u te verzenden.

    • Google Ads (AdWords)

    Google Ads (AdWords)-remarketingservice wordt geleverd door Google Inc.

    U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor display-advertenties en de Google Display Network-advertenties aanpassen door naar de pagina Google Ads-instellingen te gaan: http://www.google.com/settings/ads

    Google raadt ook aan om de Google Analytics Opt-out Browser Add-on – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – voor uw webbrowser te installeren. Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics.

    Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de Google Privacy & Webpagina met voorwaarden: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

    • Bing Ads-remarketing

    Bing Ads-remarketingservice wordt geleverd door Microsoft Inc.

    U kunt zich afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties van Bing Ads door hun instructies te volgen: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

    U kunt meer te weten komen over de privacypraktijken en het privacybeleid van Microsoft door naar hun pagina met het privacybeleid te gaan: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

    17. Gebruik, prestaties en diversen

    17.1. We kunnen externe serviceproviders gebruiken om onze service beter te verbeteren.

    • Onzichtbare reCAPTCHA

    We gebruiken een onzichtbare captcha-service genaamd reCAPTCHA. reCAPTCHA wordt beheerd door Google.

    De reCAPTCHA-service kan informatie van u en van uw apparaat verzamelen voor veiligheidsdoeleinden.

    De informatie die door reCAPTCHA wordt verzameld, wordt bewaard in overeenstemming met het privacybeleid van Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


    GDPR-privacy

    18. Wettelijke basis voor het verwerken van persoonsgegevens onder de AVG

    18.1. We kunnen Persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

    • Toestemming: U hebt Uw toestemming gegeven voor het verwerken van Persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
    • Gerechtvaardigde belangen: de verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de legitieme belangen die door het bedrijf worden nagestreefd.
    • Vitale belangen: Verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk om Uw vitale belangen of van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
    • Uitvoering van een overeenkomst: Het verstrekken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met U en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
    • Wettelijke verplichtingen: Verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan het Bedrijf is onderworpen.
    • Algemene belangen: Verwerking van Persoonsgegevens is gerelateerd aan een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de Vennootschap is verleend.

    18.2. In ieder geval helpt het Bedrijf graag om de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking te verduidelijken, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, of een vereiste die nodig is om een contract aan te gaan.

    19. Uw rechten onder de AVG

    19.1. Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te garanderen dat u uw rechten kunt uitoefenen.

    19.2. U hebt op grond van dit privacybeleid, en wettelijk als u zich binnen de EU bevindt, het recht om:

    • toegang tot uw persoonlijke gegevens te vragen. Het recht op toegang, bijwerken of verwijderen van de informatie die we over u hebben. Waar mogelijk kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks openen, bijwerken of verwijderen in het gedeelte Uw accountinstellingen. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Hierdoor kunt u ook een kopie ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.
    • Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. U hebt het recht om onvolledige of onjuiste informatie die wij over u hebben te laten corrigeren.
    • Verzoek om overdracht van uw persoonlijke gegevens. We zullen aan u, of aan een door u gekozen derde, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming heeft gegeven om te gebruiken of waar wij de informatie hebben gebruikt om een contract met u uit te voeren.
    • Bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit recht bestaat wanneer we vertrouwen op een legitiem belang als rechtsgrond voor onze verwerking en er iets is met uw specifieke situatie waardoor u op deze grond bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens. U hebt ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden.
    • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. U hebt het recht om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer er geen goede reden voor ons is om door te gaan met de verwerking ervan.
    • Uw toestemming intrekken. U hebt het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw Persoonsgegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk geen toegang geven tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de service.

    20. Uitoefening van uw AVG-gegevensbeschermingsrechten

    20.1. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren. Als u een verzoek indient, zullen wij ons best doen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

    20.2. U hebt het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de EER als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER bevindt).

    21. Privacy van kinderen

    21.1. Onze Service richt zich tot niemand onder de 21 jaar. We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand onder de 18 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, Neem contact op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens hebben verzameld van iemand onder de 18 jaar zonder verificatie van ouderlijke toestemming, nemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

    21.2. Als we moeten vertrouwen op toestemming als wettelijke basis voor het verwerken van uw informatie en uw land toestemming van een ouder nodig heeft, kunnen we de toestemming van uw ouder nodig hebben voordat we die informatie verzamelen en gebruiken.

    22. Links naar andere websites

    22.1. Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door Ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

    22.2. We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

    23. Wijzigingen in dit privacybeleid

    23.1. We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

    23.2. We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en/of een prominente kennisgeving op Onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt, en de datum 'Laatst bijgewerkt' bovenaan dit Privacybeleid bijwerken.

    23.3. U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

    Contact

    Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

    • Per e-mail: nl@contentmods.com