Personvernerklæring

Sist oppdatert: [AUTO]

Denne personvernerklæringen beskriver våre prosedyrer og retningslinjer for innsamling, bruk og deling av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personopplysninger til å tilby og forbedre tjenester. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen.

Tolkning og definisjoner

1. Tolkning

1.1. Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold.

1.2.Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller i flertalll.

2. Definisjoner

2.1. For formålene med denne personvernerklæringen:

    Du betyr individet som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet eller annen juridisk enhet på vegne av denne personen har tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt. I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan du bli referert til som datasubjektet eller som operatør siden du er den enkelte som bruker tjenesten. Selskap (referert til som enten "selskapet", "vi", "vår" eller "oss" i denne avtalen) refererer til ContentMods. For formålet med GDPR er selskapet dataansvarlig. Affiliate betyr en enhet som kontrollerer, er kontrollert av eller er under felles kontroll med en part, der «kontroll» betyr eierskap av 50 % eller mer av aksjene, aksjeandeler eller andre verdipapirer som har rett til å stemme ved valg av styremedlemmer eller annen forvaltningsmyndighet. Konto betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til vår tjeneste eller deler av vår tjeneste. Nettside refererer til ContentMods, tilgjengelig fra www.contentmods.com Service refererer til nettstedet. Tjenesteleverandør betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsselskaper eller enkeltpersoner ansatt av selskapet for å tilrettelegge for tjenesten, for å yte tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten eller for å bistå selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes. For the purpose of the GDPR, Service Providers are considered Data Processors. Personlig informasjon er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person. I forbindelse med GDPR betyr personopplysninger all informasjon som er relatert til deg, slik som navn, stedsdata, identifikasjonsnummer, elektronisk identifikator eller en eller flere faktorer som er spesifikke for fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identitet. Cookies er små filer som er plassert på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, som inneholder detaljene om nettleserloggen din på det nettstedet blant dets mange bruksområder. Bruksdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk). Datakontrollør eller formålene med GDPR (General Data Protection Regulation), refererer til selskapet som den juridiske personen som alene eller sammen med andre bestemmer formål og midler for behandlingen av personopplysninger.

Innsamling og bruk av dine personlige data

Typer data som samles inn

3. Personlig informasjon

3.1. Mens du søker via søknadssiden og mens du bruker tjenestene våre, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan inkludere, men er ikke begrenset til:

    E-postadresse For- og etternavn Fødselsdato Adresse, Land, Fylke, Postkode, By Telefonnummer Paypal or Bank informasjon Skype Tidligere arbeidsgivere, arbeidserfaring og tilgjengelighet Henvisende operatør Bruksdata

4. Bruksdata

4.1. Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.

4.2. Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettleserversjon, nettlesertype, sidene i tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unik enhet identifikatorer og andre diagnostiske data.

4.4. Når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, mobiloperativsystemet ditt, IP-adressen til din mobil enhet, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

4.4. Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

5.Sporingsteknologier og informasjonskapsler

5.1. Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre viss informasjon. Sporingsteknologier som brukes er beacons, skript og tagger for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

5.2. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenestene våre.

5.3. Informasjonskapsler kan være "Persistente" eller "Session"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren din.

5.4. Vi bruker både økt og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

    Nødvendige / essensielle informasjonskapsler

Type: Sesjons-informasjonskapslene.

Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene er essensielle for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å gjøre deg i stand til å bruke noen av funksjonene. De bidrar til å autentisere operatører og forhindre uredelig bruk av operatørkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og vi bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.

    Retningslinjer for informasjonskapsler / godkjenning av varsel Informasjonskapsler

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om operatører har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

    Funksjonalitetsinformasjonskapsler

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.

    Informasjonskapsler for sporing og ytelse

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administrert av: Tredjeparter

Formål: Disse informasjonskapslene brukes til å spore informasjon om trafikk til nettstedet og hvordan operatører bruker nettstedet. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene kan direkte eller indirekte identifisere deg som en individuell besøkende. Dette er fordi informasjonen som samles inn vanligvis er knyttet til en pseudonym identifikator knyttet til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene til å teste nye annonser, sider, funksjoner eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan operatørene våre reagerer på dem.

    Informasjonskapsler for målretting og annonsering

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administrert av: Tredjeparter

Formål: Disse informasjonskapslene sporer nettleservanene dine for å gjøre det mulig for oss å vise annonser som er mer sannsynlig å være av interesse for deg. Disse informasjonskapslene bruker informasjon om nettleserloggen din for å gruppere deg med andre operatører som har lignende interesser. Basert på denne informasjonen, og med vår tillatelse, kan tredjepartsannonsører plassere informasjonskapsler for å gjøre det mulig for dem å vise annonser som vi tror vil være relevante for dine interesser mens du er på tredjeparts nettsteder.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk vår retningslinjer for informasjonskapsler.

6. Bruk av dine personlige data

6.1. Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

    For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert å overvåke bruken av tjenesten vår. For å administrere kontoen din: for å administrere registreringen din som operatør av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert operatør. For gjennomføring av en kontrakt: utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller en annen kontrakt med oss gjennom tjenesten. For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, SMS, telefonsamtaler eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel en mobilapplikasjons push-varslinger angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon knyttet til funksjonaliteten, produktene eller avtalte tjenestene, inkludert sikkerhetsoppdateringene, når nødvendig eller rimelig for gjennomføringen. For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon. For å administrere forespørslene dine: For å delta og administrere forespørslene dine til oss.

6.2. Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

    Med tjenesteleverandører: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for å vise annonser til deg for å støtte og vedlikeholde tjenesten vår, for å kontakte deg, for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkt tjenesten vår eller for betalingsbehandling.

7.Oppbevaring av dine personlige data

7.1. Selskapet vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

7.2. Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tidsperioder.

7.3. Alle personlige data vil automatisk bli slettet etter en stunds inaktivitet. Operatørkontoer slettes automatisk etter 180 dager med deaktivering. Jobbsøknader blir automatisk slettet etter 5 års deaktivering.

8. Overføring av dine personlige data

8.1. Din informasjon, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets driftskontorer og på andre steder der partene som er involvert i behandlingen befinner seg. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra de fra din jurisdiksjon.

8.2. Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

8.3. Selskapet vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dine data behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til Dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av dine personlige data

9. Forretningstransaksjoner

9.1.Hvis selskapet er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil varsle før dine personlige data overføres og blir underlagt en annen personvernerklæring.

10. Rettshåndhevelse

10.1. Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).

11. Andre lovkrav

11.1. Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

    Beskytt den personlige sikkerheten til operatører av tjenesten eller publikum Overhold en juridisk forpliktelse Beskytt og forsvar rettighetene eller eiendommen til selskapet Beskytt mot juridisk ansvar Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten

12. Sikkerhet for dine personlige data

12.1. Sikkerheten til dine personlige data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

13. Detaljert informasjon om behandlingen av dine personopplysninger

13.1. Tjenesteleverandører har kun tilgang til dine personopplysninger for å utføre oppgavene sine på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til andre formål.

14. Analytics

14.1. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

    Google Analytics

    Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Google bruker dataene som samles inn til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk.

    Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegget. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

    For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en

      15. Reklame

      15.1. Vi kan bruke tjenesteleverandører til å vise annonser til deg for å støtte og vedlikeholde tjenesten vår.

        Google AdSense og DoubleClick Cookie

      Google, som en tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på tjenesten vår. Googles bruk av DoubleClick-informasjonskapselen gjør det mulig for Google og dets partnere å vise annonser til operatørene våre basert på deres besøk på tjenesten vår eller andre nettsteder på Internett.

      Du kan velge bort bruken av DoubleClick-informasjonskapselen for interessebasert annonsering ved å gå til nettsiden for Google Ads Settings: http://www.google.com/ads/preferences/

        Bing Annonser

      Bing Ads er en reklametjeneste levert av Microsoft Inc.

      Du kan velge bort Bing Ads ved å følge instruksjonene på Bing Ads Opt-out-siden:https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

      For mer informasjon om Bing Ads, vennligst besøk deres personvernregler: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

      16. E-post markedsføring

      16.1. Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta noen eller alle av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene gitt i en e-post vi sender eller ved å kontakte oss.

      16.2. Vi kan bruke tjenesteleverandører for e-postmarkedsføring til å administrere og sende e-poster til deg.

        Google Annonser (AdWords)

      Google Ads (AdWords) remarketingtjeneste leveres av Google Inc.

      Du kan velge bort Google Analytics for displayannonsering og tilpasse annonser i Google Displaynettverk ved å gå til siden for Google Ads-innstillinger: http://www.google.com/settings/ads

      Google anbefaler også å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – for nettleseren din. Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende muligheten til å forhindre at dataene deres samles inn og brukes av Google Analytics.

      For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en

        Bing Ads remarketing

      Bing Ads remarketingtjeneste leveres av Microsoft Inc.

      Du kan velge bort Bing Ads interessebaserte annonser ved å følge instruksjonene deres: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

      Du kan lære mer om personvernpraksisen og retningslinjene til Microsoft ved å gå til siden for personvernregler: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

        17. Bruk, ytelse og diverse

        17.1. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å gi bedre forbedringer av tjenesten vår.

          Usynlig reCAPTCHA

        Vi bruker en usynlig captcha-tjeneste som heter reCAPTCHA. reCAPTCHA drives av Google.

        reCAPTCHA-tjenesten kan samle inn informasjon fra deg og fra enheten din for sikkerhetsformål.

        Informasjonen som samles inn av reCAPTCHA oppbevares i samsvar med Googles personvernregler: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

        GDPR Personvern

        18. Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger under GDPR

        18.1. Vi kan behandle personopplysninger under følgende betingelser:

          Samtykke: Du har gitt ditt samtykke til å behandle personopplysninger for ett eller flere spesifikke formål. Legitime interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for formålet med de legitime interessene selskapet forfølger. Vitale interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å beskytte dine vitale interesser eller til en annen fysisk person. Utførelse av en kontrakt: Levering av personopplysninger er nødvendig for å utføre en avtale med deg og/eller for eventuelle forpliktelser før kontrakten.. Juridiske forpliktelser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som selskapet er underlagt. Offentlige interesser: Behandling av personopplysninger er knyttet til en oppgave som utføres i allmennhetens interesse eller i utøvelse av offentlig myndighet som er tillagt selskapet.

        18.2.Selskapet vil uansett gjerne bidra til å avklare det konkrete rettslige grunnlaget som gjelder for behandlingen, og spesielt om utlevering av personopplysninger er et lov- eller kontraktsmessig krav, eller et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt.

        19. Dine rettigheter under GDPR

        19.1. Selskapet forplikter seg til å respektere konfidensialiteten til dine personopplysninger og garantere at du kan utøve dine rettigheter.

        19.2.Du har rett i henhold til denne personvernerklæringen, og ved lov hvis du er innenfor EU, til:

          Be om tilgang til dine personlige data. Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personlige data direkte i seksjonen for kontoinnstillinger. Hvis du ikke er i stand til å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg. Dette gjør deg også i stand til å motta en kopi av personopplysningene vi har om deg. Be om retting av personopplysningene vi har om deg. Du har rett til å få ufullstendig eller unøyaktig informasjon vi har om deg rettet. Be om overføring av dine personlige data. Vi vil gi deg, eller til en tredjepart du har valgt, dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format. Vær oppmerksom på at denne retten bare gjelder for automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg. Protestere mot behandling av dine personopplysninger. Denne rettigheten eksisterer der vi stoler på en legitim interesse som det juridiske grunnlaget for vår behandling og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du ønsker å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger på denne grunn. Du har også rett til å protestere når vi behandler dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål. Be om sletting av dine personlige data. Du har rett til å be oss om å slette eller fjerne personopplysninger når det ikke er noen god grunn for oss til å fortsette å behandle dem. Trekk tilbake ditt samtykke. Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til bruk av dine personopplysninger. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende vi ikke kan gi deg tilgang til visse spesifikke funksjoner i tjenesten.

        20. Utøvelse av dine GDPR-databeskyttelsesrettigheter

        20.1. Du kan utøve dine rettigheter til tilgang, retting, kansellering og motstand ved å kontakte oss. Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler. Hvis du sender en forespørsel, vil vi gjøre vårt beste for å svare deg så snart som mulig.

        20.2. Du har rett til å klage til et datatilsyn om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger. For mer informasjon, hvis du er i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i EØS.

        21. Barns personvern

        21.1. Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 21 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 21 år. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra noen under 18 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

        21.2. Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan vi kreve samtykke fra foreldrene dine før vi samler inn og bruker denne informasjonen.

        22. Lenker til andre nettsteder

        22.1. Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

        22.2. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

        23. Endringer i denne personvernerklæringen

        23.1. Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

        23.2. Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår, før endringen trer i kraft, og oppdaterer «Sist oppdatert»-datoen øverst i denne personvernerklæringen.

        23.3. Du anbefales å lese denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

        Kontakt oss

        Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

          Via e-post: no@contentmods.com