Tietosuojakäytäntö

Viimeisin päivitetty:

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan menettelyt ja käytännöt, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät palvelua, ja kerrotaan sinulle yksityisyydensuojaa koskevista oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinnat ja määritelmät

1. Tulkinta

1.1. Sanoilla, joiden alkukirjain on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, on seuraavin edellytyksin määritelty merkitys.

1.2. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikossa.

2. Määritelmät

2.1. Määritelmät. Tässä tietosuojakäytännössä tarkoitetaan:

  • Sinä tarkoittaa palvelua käyttävää tai käyttävää henkilöä tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää palvelua.
  • GDPR:n (yleinen tietosuoja-asetus) mukaan sinuun voidaan viitata rekisteröitynä tai operaattorina, koska olet palvelua käyttävä henkilö.
  • Yhtiö (tässä Sopimuksessa käytetään joko nimityksiä "Yhtiö", "Me", "Meidän" tai "Me") tarkoittaa ContentModsia.
  • GDPR:n tarkoituksessa Yhtiö on rekisterinpitäjä.
  • Tytäryhtiö tarkoittaa yhteisöä, joka käyttää määräysvaltaa, on osapuolen määräysvallassa tai yhteisen määräysvallan alaisena osapuolen kanssa, missä "määräysvalta" tarkoittaa vähintään 50 prosentin omistusosuutta osakkeista, osuuksista tai muista arvopapereista, jotka oikeuttavat äänestämään johtajien valinnassa tai muussa hallintovallassa.
  • Tili tarkoittaa yksilöllistä tiliä, joka on luotu Sinulle Palvelumme tai sen osien käyttämiseksi.
  • Web-sivusto tarkoittaa ContentModsia, johon pääsee osoitteesta www.contentmods.com
  • Palvelu tarkoittaa Verkkosivustoa.
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa mitä tahansa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Sillä tarkoitetaan kolmansia osapuolia tai henkilöitä, jotka Yhtiö on palkannut helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan Yhtiötä Palvelun käytön analysoinnissa.
  • Palveluntarjoajia pidetään GDPR:n tarkoituksessa tietojen käsittelijöinä.
  • Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan yksilöön.
  • GDPR:ssä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia Sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, sijaintitietoja, tunnistenumeroa, verkkotunnistetta tai yhtä tai useampaa fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, psyykkiseen, taloudelliseen, taloudelliseen, kulttuurilliseen tai sosiaaliseen identiteettiin liittyvää tekijää.
  • Cookies ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto sijoittaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai muulle laitteellesi ja jotka sisältävät muun muassa tietoja selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla.
  • Käyttötiedot tarkoittavat automaattisesti kerättyjä tietoja, jotka syntyvät joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
  • Tietojen rekisterinpitäjällä tarkoitetaan GDPR:n (yleinen tietosuoja-asetus) tarkoittamassa merkityksessä Yritystä oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttäminen

Kerättävien tietojen tyypit

3. Henkilötiedot

Henkilötiedot

3.1. Hakiessasi hakemussivun kautta ja käyttäessäsi palveluitamme saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Esi- ja sukunimi
  • Syntymäaika
  • Adressi, maa, maakunta, postinumero/ postinumero, Kaupunki
  • Puhelinnumero
  • Paypal- tai pankkitiedot
  • Skype
  • Edelliset työnantajat, työkokemus ja saatavuus
  • Viittaava toimija
  • Käyttötiedot

4. Käyttötiedot

4.1. Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelun käytön yhteydessä.

4.2. Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten Laitteesi Internet-protokollaosoite (esim. IP-osoite), selainversio, selaintyyppi, Palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi kellonaika ja päivämäärä, kyseisillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

4.4. Kun käytät palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien muun muassa käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunniste, mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä, mobiililaitteesi IP-osoite, käyttämäsi mobiililaitteen Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

4.4. Voimme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina, kun vierailet palvelussamme tai kun käytät palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta.

5. Seurantateknologiat ja evästeet

5.1. Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme Palvelumme toimintaa ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Seurantatekniikoita ovat majakat, skriptit ja tunnisteet, joita käytetään tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

5.2. Seurantatekniikoita ovat myös evästeet, skriptit ja tunnisteet. Voit määrätä selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy Evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitakin Palvelumme osia.

Mikäli et hyväksy Evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia.

5.3. Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istunto"-evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun poistut verkosta, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet selaimesi.

5.4. Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla mainittuihin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat / välttämättömät evästeet

Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluja ja käyttää joitakin sen ominaisuuksia. Ne auttavat todentamaan operaattorit ja estämään operaattoritilien vilpillistä käyttöä. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle näitä palveluita.

  • Evästeiden käytäntö / ilmoituksen hyväksyminen Evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallisuuden evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, joita teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietojesi tai kielivalintasi muistamisen. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi käyttökokemus ja välttää se, että sinun tarvitsee syöttää asetuksesi uudelleen joka kerta, kun käytät verkkosivustoa.

  • Seuranta- ja suorituskykyevästeet

Tyyppi: Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Kolmannet osapuolet

Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivuston liikenteestä ja siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäisenä kävijänä. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot on yleensä liitetty pseudonyymiin tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jota käytät verkkosivuston käyttämiseen. Saatamme myös käyttää näitä evästeitä testataksemme uusia mainoksia, sivuja, ominaisuuksia tai verkkosivuston uusia toimintoja nähdaksemme, miten käyttäjät reagoivat niihin.

  • Targetointi- ja mainosevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Kolmannet osapuolet

Tarkoitus: Nämä evästeet seuraavat selaustottumuksiasi, jotta voimme näyttää mainontaa, joka todennäköisesti kiinnostaa sinua. Nämä Evästeet käyttävät tietoja selaushistoriastasi ryhmittääkseen Sinut muiden toimijoiden kanssa, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Näiden tietojen perusteella ja luvallamme kolmannen osapuolen mainostajat voivat sijoittaa evästeitä, joiden avulla ne voivat näyttää mainoksia, joiden uskomme olevan kiinnostuksen kohteitasi vastaavia, kun olet kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoistasi löydät evästekäytännöstämme.

6. Henkilötietojesi käyttö

6.1. Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoamiseen ja ylläpitoon, mukaan lukien palvelumme käytön seuranta.
  • Tilisi hallintaan: Rekisteröitymisesi Palvelun käyttäjäksi hallintaan. Antamiesi henkilkohtaisten tietojen avulla voit käyttää Palvelun eri toiminnallisuuksia, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä operaattorina.
  • Sopimuksen toteuttamiseksi: ostamiesi tuotteiden, esineiden tai palveluiden ostosopimuksen tai muun Palvelun kautta kanssamme tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.
  • Yhteyden ottamiseksi sinuun: Ottaaksemme sinuun yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä, puheluilla tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat toiminnallisuuksiin, tuotteisiin tai sopimuksen kohteena oleviin palveluihin liittyviä päivityksiä tai informatiivisia viestejä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai kohtuullista niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjoamaan sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet jo ostanut tai joista olet kysynyt, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja.
  • Hallita pyyntöjäsi: Osallistuaksemme ja hallinnoidaksemme pyyntöjäsi meille.

6.2. Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Saatamme jakaa henkilötietojasi Palveluntarjoajien kanssa Palvelumme käytön seuraamiseksi ja analysoimiseksi, mainosten näyttämiseksi sinulle Palvelumme tukemiseksi ja ylläpitämiseksi, yhteydenottojen ottamiseksi sinuun, mainostamiseksi kolmansien osapuolten verkkosivustoilla sinulle sen jälkeen, kun olet vieraillut Palvelussamme, tai maksujen käsittelyä varten.

7. Henkilötietojesi säilyttäminen

7.1. Henkilötietojesi säilyttäminen. Yhtiö säilyttää Henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä tarkoituksia varten. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimustemme ja käytäntöjemme noudattamisen valvomiseksi.

7.2. Yhtiö säilyttää Käyttötietoja myös sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään palvelumme turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen tai kun olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään näitä tietoja pidempään.

7.3. Kaikki henkilötiedot poistetaan automaattisesti jonkin aikaa kestäneen käyttämättömyyden jälkeen. Operaattoritilit poistetaan automaattisesti 180 päivän kuluttua deaktivoinnista. Työhakemukset poistetaan automaattisesti 5 vuoden kuluttua deaktivoinnista.

8. Henkilötietojesi siirto

8.1. Henkilötietojen siirto. Tietojasi, mukaan lukien Henkilötietoja, käsitellään Yhtiön toimipaikoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että näitä tietoja voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneisiin, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö voi poiketa sinun lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä.

8.2. Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa näiden tietojen toimittaminen, merkitsee suostumustasi tähän siirtoon.

8.3. Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojen turvallisuus.


Henkilötietojesi luovuttaminen

9. Liiketoimintatapahtumat

9.1. Jos Yhtiö on mukana sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynniss, henkilkohtaiset tietosi saatetaan siirtää. Ilmoitamme asiasta ennen kuin Henkilötietosi siirretään ja niihin aletaan soveltaa erilaista tietosuojakäytäntöä.

10. Lainvalvonta

10.1. Tietyissä olosuhteissa Yhtiö voi olla velvollinen luovuttamaan Henkilötietojasi, jos laki tai julkisten viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) pätevät pyynnöt sitä edellyttävät.

11. Muut oikeudelliset vaatimukset

11.1. Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi, jos se vilpittömässä mielessä uskoo, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi
  • Lainmukaisen velvoitteen noudattamiseksi
  • Yhtiön oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi ja puolustamiseksi
  • Lainmukaisen vastuun välttämiseksi
  • Palveluun liittyvien mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi tai tutkimiseksi

.12. Henkilötietojesi turvallisuus

12.1. Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muistathan, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva siirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100-prosenttisen turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

13. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

13.1. Palveluntarjoajilla on pääsy Henkilötietoihisi vain suorittaakseen tehtäviään puolestamme, eivätkä ne ole velvollisia luovuttamaan tai käyttämään niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

14. Analytiikka

14.1. Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia Palvelumme käytön seurantaan ja analysointiin.

  • Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelumme käytön seurantaan ja valvontaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin.

Voit kieltäytyä antamasta toimintaasi Palvelussa Google Analyticsin käyttöön asentamalla Google Analyticsin käytöstä poistamisen estävän selainlisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta Google Analyticsin kanssa tietoja vierailujen aktiivisuudesta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä saat Googlen tietosuojaa ja ehtoja käsittelevältä verkkosivulta: https://policies.google.com/privacy?hl=en

15. Mainonta

15.1. Saatamme käyttää palveluntarjoajia näyttämään sinulle mainoksia, jotta voimme tukea ja ylläpitää Palveluamme.

  • Google AdSense & DoubleClick -eväste

Google käyttää kolmannen osapuolen myyjänä evästeitä mainosten näyttämiseen Palvelussamme. Googlen DoubleClick-evästeen käyttö mahdollistaa sen ja sen yhteistyökumppaneiden mainosten tarjoamisen operaattoreillemme sen perusteella, että he vierailevat Palvelussamme tai muilla verkkosivustoilla Internetissä.

Voit kieltää DoubleClick-evästeen käytön kiinnostuksen perusteella tapahtuvaan mainontaan vierailemalla Googlen mainosasetusten verkkosivulla: http://www.google. com/ads/preferences/

  • Bing Ads

Bing Ads on Microsoft Inc:n tarjoama mainospalvelu.

Voit lopettaa Bing Adsin käytön noudattamalla Bing Adsin Opt-out-sivun ohjeita: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Lisätietoa Bing Adsista saat heidän tietosuojakäytännöistään: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

16. Sähköpostimarkkinointi

16.1. Saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeillä, markkinointi- tai mainosmateriaaleilla ja muilla sinua mahdollisesti kiinnostavilla tiedoilla. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä jotakin tai kaikkia näitä viestejä seuraamalla lähettämissämme sähköposteissa olevaa tilauksen peruuttamislinkkiä tai ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä.

16.2. Saatamme käyttää sähköpostimarkkinoinnin palveluntarjoajia sähköpostiviestien hallinnointiin ja lähettämiseen sinulle.

  • Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords) -remarketing-palvelun tarjoaa Google Inc.

Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä Display-mainonnassa ja mukauttaa Google Display Network -mainoksia vierailemalla Googlen Ads-asetukset-sivulla: http://www.google.com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin poistamisen estävän selainlisäosan asentamista selaimeesi - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Google Analytics Opt-out Browser Add-on tarjoaa kävijöille mahdollisuuden estää Google Analyticsin keräämät ja käyttämät tiedot.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä saat Googlen tietosuojaa ja ehtoja käsittelevältä verkkosivulta: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Bing Ads Remarketing

Bing Ads -remarketing-palvelun tarjoaa Microsoft Inc.

Voit kieltäytyä Bing Adsin kiinnostukseen perustuvista mainoksista noudattamalla heidän ohjeitaan: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Osaat lisätietoja Microsoftin tietosuojakäytännöistä ja -käytännöistä vierailemalla heidän tietosuojakäytäntöjen sivullaan: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

17. Käyttö, suorituskyky ja muut

17.1. Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia parantaaksemme palvelua paremmin.

  • Näkymätön reCAPTCHA

Käytämme näkymätöntä captcha-palvelua nimeltä reCAPTCHA. reCAPTCHA:ta ylläpitää Google.

reCAPTCHA-palvelu voi kerätä sinusta ja laitteestasi tietoja turvallisuustarkoituksiin.

reCAPTCHA-palvelun keräämiä tietoja säilytetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


GDPR Tietosuoja

18. GDPR:n mukainen henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta

18.1. Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavin edellytyksin:

  • Suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa tiettyä tarkoitusta varten.
  • Legitiimi etu: Henkilötietojen käsittely on tarpeen Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.
  • Tärkeät edut: Henkilötietojen käsittely on tarpeen sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi.
  • Sopimuksen täyttäminen: Henkilötietojen toimittaminen on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi ja/tai sen esisopimuksellisten velvoitteiden täyttämiseksi.
  • Lainsäädännölliset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on tarpeen Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Yleinen etu: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai Yhtiölle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi.

18.2. Joka tapauksessa Yhtiö auttaa mielellään selvittmll, millaista erityistä oikeusperustetta käsittelyyn sovelletaan, ja erityisesti, onko Henkilötietojen antaminen lakisääteinen tai sopimusperusteinen vaatimus tai sopimuksen tekemisen edellyttämä vaatimus.

19. GDPR:n mukaiset oikeutesi

19.1. Yritys sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

19.2. Sinulla on tämän tietosuojakäytännön nojalla ja lain mukaan, jos olet EU:n alueella, oikeus:

  • Pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus tarkastella, päivitt tai poistaa Sinua koskevat tietomme. Aina kun se on mahdollista, voit tarkastella, päivittää tai pyytää poistamaan henkilökohtaisia tietojasi suoraan tilisi asetukset -osiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua. Näin voit myös saada kopion sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista.
  • Pyydä oikaisemaan hallussamme olevia henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita meillä on sinusta, korjattua.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain sellaisia automaattisia tietoja, joiden käyttämiseen olet alun perin antanut suostumuksesi, tai jos käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Henkilötietojesi käsittelyn vastustaminen. Tämä oikeus on olemassa, jos vedomme oikeutettuun etuun käsittelymme oikeusperustana ja sinun erityistilanteessasi on jotain sellaista, joka saa sinut vastustamaan henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa, jos käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan Henkilötiedot, kun meillä ei ole perusteltua syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Voida peruuttaa suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä voi tarjota sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

20. GDPR:n mukaisten tietosuojaoikeuksien käyttäminen

20.1. Voit käyttää oikeuksiaan saada pääsy tietoihin, oikaista ne, peruuttaa ne ja vastustaa niitä ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että saatamme pyytää sinua tarkistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, pyrimme parhaan kykymme mukaan vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

20.2. Tietosuojapyyntöjen esittäminen on mahdollista. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestämme ja käyttämisestämme. Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), saat lisätietoja ottamalla yhteyttä ETA:n paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

Myös jos olet Euroopan talousalueella (ETA). 21. Lasten yksityisyys

21.1. Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 21-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja keneltäkään alle 21-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 18-vuotiailta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimenpiteisiin kyseisten tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

21.2. Jos meidän on vedottava suostumukseen tietojesi käsittelyn oikeusperustana ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, saatamme vaatia vanhemman suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme kyseisiä tietoja.

22. Linkit muille verkkosivustoille

22.1. Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita me emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme Sinua tutustumaan jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

22.2. Meillä ei ole määräysvaltaa eikä vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

23. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

23.1. Saatamme ajoittain päivittää tietosuojakäytäntöämme. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

23.2. Ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "Viimeksi päivitetty"-päivämäärän.

23.3. Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: fi@contentmods.com